PicsArt 12 20 10.01.25

 

Në datë 19.12.2018 u bë vizitë njëditore në Ministrinë e Ekonomisë të RM-së dhe Bankën Popullore të RM-së si dhe në Muzeun e Parave të kësaj banke nga  nxënësit e viteve III dhe IV të drejtimit ekonomi të SHMK"Drita" Kërçovë, nën udhëheqjen e prof. Jeton Sula . 

PicsArt 12 20 09.54.55

 

PicsArt 12 20 10.02.44

Vizita u mundësua nga mbështetja dhe përkrahja e përhershme e themeluesit tonë - Komuna e Kërçovës, si dhe mbështetjen e ministrit Kreshnik Bekteshi si dhe të punësuarve në Bankën Popullore, njëherësh duke i falënderuar të gjithë. 

 

PicsArt 12 20 09.56.56 1

slajdi

VISUAL FUNDAMENTAL PARAMETERS
POWERFUL TIMELINE EDITOR
LAYER MANAGEMENT
Full screen video
Auto-play/pause video
HTML5
Youtube
Mighty video support
...