Shpallen nxënësit më të dalluar në SHMK"Drita" për vitin 2017-2018

shmkdrita

Edhe sivjet në SHMK"Drita"  Kërçovë vazhdon shpallja e nxënësve më të dalluar të kësaj qendre arsimore. 

Në mbledhjen e Këshillit të Arsimtarëve të mbajtur më 13.06.2018,  u bë një analizë e detajuar e suksesit dhe sjelljes së nxënësve gjatë vitit shkollor 2017-2018. 

Për suksesin e dalluar gjatë ndjekjes së procesit mësimor,  si dhe realizimin me sukses të aktiviteve jashtëmësimore, gjatë vitit 2017-2018, Këshilli i Arsimtarëve pranë SHMK”Drita” Kërçovë, shpall këto nxënës:

Ilmije Ismaili

Besiana Bilalli

Rrezelinda Dauti

Valbona Miftaroska

Farije Selimi

Albana Rijani

Xhemile Ahmedi

Fatime Baftiri

Kaltrina Bajrami

Fitor Emini

Rukmedije Ballazhi

Lorina Rushiti

Bleona Shabani

Fitore Xhambazi

Gresa Çupi 

Tefike Ahmedi

Egzona Iseinoska

Drenusha Alili

Arta Lika

Arion Ramadani

Edona Purellku

Artiola Rika

Afije Saliu

Xhulije Shabani

Edona Lutfiu

Fatbardha Zendeli

Arlinda Seferi

Argëtim Emini

Donika Sulejmani

Fatjona Seferi

Huma Sejdini dhe

Besa Çupi

Nxëxësit e dalluar do të shpërblehen me nga dhuratë modeste si dhe lëvdatë.

SHMK”Drita” u dëshiron suksese të mëtejme këtyre nxënësve në procesin edukativ-arsimor dhe ndjehet krenare si shkollë, që ka nxënsës të tillë dhe shpreson që me këtë hap të shpalljes së nxënësve më të dalluar të nxisë edhe nxënësit tjerë që të arrijnë sukses të dalluar. 

slajdi

VISUAL FUNDAMENTAL PARAMETERS
POWERFUL TIMELINE EDITOR
LAYER MANAGEMENT
Full screen video
Auto-play/pause video
HTML5
Youtube
Mighty video support
...