LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë kujdestarët e klasave dhe nxënësit e viteve I, II, III dhe IV se shpërndarja e librave do të bëhet nga 28.09.2020 (e hënë) deri 01.10.2020 ( e enjte) sipas orarit të paraparë. Orarin mund ta shkarkoni këtu.

Vërejtje:

Të gjithë kujdestarët dhe nxënësit duhet të mbajnë distancë dhe maska gjatë qëndrimit në shkollë.

Kërçovë 25.09.2020                                                                                                            Drejtor

                                                                                                                                 _______________________

                                                                                                                                      Festim Ahmeti

 

slajdi

VISUAL FUNDAMENTAL PARAMETERS
POWERFUL TIMELINE EDITOR
LAYER MANAGEMENT
Full screen video
Auto-play/pause video
HTML5
Youtube
Mighty video support
...