Lajmërohen maturantët se provimet e Maturës Shtetërore do të mbahen në SHMK “Niko Nestor” në Strugë. Transporti është i organizuar dhe nisja është në ora 8:00 para SHMK”Drita” Kërçovë duke filluar nga data 12.08.2019.

slajdi

VISUAL FUNDAMENTAL PARAMETERS
POWERFUL TIMELINE EDITOR
LAYER MANAGEMENT
Full screen video
Auto-play/pause video
HTML5
Youtube
Mighty video support
...