Nxënësit e vitit të dytë të makinerisë, pranë SHMK"DRITA"-Kërçovë, në orët e mësimit praktik me profesorin ing.i dipl.Ismet Fejza konstruktuan dhe realizuan një sharrë shiritore në miniaturë dhe një motor shkollor me 16 cilindra me elektromotor të vogël me bateri,ku lëvizja e boshtit punues transmetohet te pistonat nëpërmes një transmetuesi me rripa.

slajdi

VISUAL FUNDAMENTAL PARAMETERS
POWERFUL TIMELINE EDITOR
LAYER MANAGEMENT
Full screen video
Auto-play/pause video
HTML5
Youtube
Mighty video support
...